POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND ART. 13 ȘI 14 DIN GDPR

Compania noastră ia foarte în serios protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și date privind compania, și face eforturi de a păstra securitatea utilizării serviciilor noastre. Ne obligăm respectăm prevederile legale cu privire la protecția datelor. Prezenta Declarație de protecție a datelor descrie care sunt datele pe care le colectăm și de utilizăm de la dumneavoastră, scopul pentru care facem acest lucru și modul în care protejăm datele dumneavoastră.

Cuprins

  1. Domeniul de aplicare
  2. Ce date sunt înregistrate
  3. Cookies și Web Tracking
  4. Măsurarea conversiei cu Pixelul Facebook
  5. Sharing
  6. Utilizarea datelor
  7. Siguranța datelor și transmiterea acestora
  8. 8. Drepturile dumneavoastră privind prelucarea datelor cu caracter personal și informațiile de contact


1. Domeniul de aplicare

Prezenta declarație este valabilă pentru utilizarea site-ului http://www.organic.plus. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, aceasta poate face trimitere și la alte site-uri, inclusiv din alte țări, pentru care ar putea fi valabile reglementări diferite cu privire la protecția datelor.

Operator de date cu caracter personal:

mWS myWorld Solutions AG
Grazbachgasse 87-93
8010 Graz
Austria
Telefon: +43(0) 316 / 70 77 700
E-Mail: service@organic.plus

Responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal:

Peter Oskar Miller
HXS GmbH
Millergasse 3
1060 Vienna, Austria
data.protection@myworld.com

În cursul dezvoltării site-urilor noastre internet în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre, poate apărea situația în care să fie necesară completarea acestei declarații de protecție a datelor. În acest caz, vă vom informa în avans și vă vom solicita separat acordul, dacă este nevoie.

2. Ce date sunt înregistrate

Prin „date cu caracter personal” sau „date de companie” pe care le prelucrăm, înțelegem orice informație despre situația personală sau materială, pe care le obținem și prelucrăm prin intermediul compenzii pe plasate în cadrul magazinului Organic+, care poate să vă fie atribuită direct sau indirect. Aceste informații includ ID-ul dumneavoastră de membru, numele complet, numărul/numerele de telefon, adresa de e-mail, codul de țară și adresa destinație a comenzii.

3. Cookies și Web Tracking

Site-urile noastre folosesc cookies, respectiv mici fișiere de text care se depozitează în calculatorul dumneavoastră, și pot fi ulterior accesate la următoarea vizită pe site-uri. Aceste cookies vă permit înregistrarea pentru a primi serviciile noastre și personalizează site-ul pentru dumneavoastră. Puteți folosi de asemenea unele părți ale site-ului fără să fie fie nevoie să vă înregistrați sau autentificați. Și în acest caz sunt colectate în mod automat anumite informații, pentru a aduna date statistice cu privire la utilizarea și eficiența ofertei noastre online, în vederea adaptării acesteia la nevoile utilizatorilor noștri. De aceea, colectăm și prelucrăm informații prin intermediul adresei dumneavoastră IP, despre data și durata vizitei dumneavoastră, numărul de vizite, utilizarea formularelor, setările dumneavoastră de căutare, modul de vizualizare și setările utilizate cu predilecție pe site-ul nostru. Durata de stocare a acestor cookies diferă. Preponderent folosim cookies, care sunt șterse automat la finalul vizitei dumneavoastră pe site (așa-numitele „session-cookies“). Înregistrăm fiecare acces pe site-ul nostru și fiecare descărcare de fișiere. Cookies pe care le-am setat servesc exclusiv informării noastre și sunt prelucrate de către compania mWS myWorld Solutions AG, Grazbachgasse 87-93, 8010 Graz, Austria, în vederea analizei informațiilor colectate.

Folosim JavaScript pentru a înregistra comportamentul dumneavoastră de utilizator pe site-ul nostru internet și pentru a adapta serviciile noastre online la nevoile utilizatorilor noștri. În acest scop, determinăm tipul dumneavoastră de browser, locația, ora și durata utilizării, adresa URL și denumirea paginii web, precum și site-ul internet care a făcut trimiterea. Aveți posibilitatea de a respinge colectarea acestor date prin dezactivarea JavaScript direct prin intermediul browserului dumneavoastră web.

În plus, mai utilizăm următoarele instrumente:

Google Analytics

Acesta este un instrument de analiză online al companiei Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 SUA, denumit în continuare „Google“, care înregistrează activitățile dumneavoastră online desfășurate pe pagina noastră și care determină numărul vizitatorilor site-ului nostru și frecvența accesărilor fiecărei pagini. Evaluarea are loc în mod anonim. Cookies de la Google Analytics (gat_UA-102544931-1: Google Analytics Universal Tracking, _ga: Google Analytics Universal Tracking, __gid: Google Analytics Universal Tracking) - inclusiv instrumentul Google Analytics adresă IP Anonymous și datele de utilizare – sunt transmise, de regulă, la un servere Google din SUA și stocate acolo. Pentru informații mai detaliate, accesați https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. Pentru a stopa logarea cu datele dumneavoastră, vă rugăm să vizitați Google Analytics, la adresa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Google AdWords

Acesta servește la înregistrarea vizitelor pe site în scopuri publicitare (remarketing) pe Google și în Display Network. La vizitarea site-ului internet, browserul dumneavoastră salvează cookies (IDE: Google AdWords Cookie), care permit apoi recunoașterea dumneavoastră ca vizitator atunci când accesați site-uri internet din rețeaua de marketing Google. Pe aceste pagini internet, în calitate de vizitator, vi se pot prezenta anunțuri publicitare care se referă la conținuturi pe care le-ați accesat anterior pe alte site-uri care utilizează funcția de remarketing de la Google. Puteați refuza înregistrarea datelor de către Google AdWords la adresa http://www.google.com/settings/ads.

Conversion tracking de la Google AdWords

Cu ajutorul acestui program realizați statisticile de conversie care măsoară eficiența campaniilor noastre publicitare online. Cookie-ul pentru conversion-tracking (IDE: Google AdWords Cookie) este setat atunci când un utilizator dă clic pe un anunț publicitar postat de Google. Conform prevederilor cu privire la protecția datelor ale Google, nu se prelucrează date cu caracter personal, ori date privitoare la companie. Dacă nu doriți să luați parte la tracking, puteți refuza această funcție prin dezactivarea cookie-ului de la Google conversion-trackings prin intermediul setărilor de utilizare ale browserului dumneavoastră internet.

În afara cookiesurilor descrise în instrumentele de analiză utilizate, se mai folosesc următoarele cookies:

Cookie

Emitent

Scop / funcție

form_key

mWS myWorld Solutions AG

 Stochează chei generate aleatoriu folosite pentru a preveni să uităm solicitările

mage-cache-sessid

mWS myWorld Solutions AG

 Facilitează navigarea pe internet pentru a face ca paginile să se încarce mai rapid

mage-cache-storage

mWS myWorld Solutions AG

 Facilitează navigarea pe internet pentru a face ca paginile să se încarce mai rapid

mage-cache-storage-section-invalidation

mWS myWorld Solutions AG

Facilitează navigarea pe internet pentru a face ca paginile să se încarce mai rapid

mage-messages

mWS myWorld Solutions AG

Mesaje generate per sesiune

mage-translation-file-version

mWS myWorld Solutions AG

Facilitează traducerea conținutului într-o altă limbă

mage-translation-storage

mWS myWorld Solutions AG

Facilitează traducerea conținutului într-o altă limbă

product_data_stoarage

mWS myWorld Solutions AG

Informații despre produs

recently_compared_products

mWS myWorld Solutions AG

Produse comparate recent de către cumpărător

recently_compared_products_previous

mWS myWorld Solutions AG

Produse comparate recent de către cumpărător, în sesiunile anterioare

recently_viewed_product

mWS myWorld Solutions AG

Produse vizualizate recent de cumpărător

recently_viewed_product_previous

mWS myWorld Solutions AG

Produse vizualizate recent de cumpărător în sesiunile anterioare

store

mWS myWorld Solutions AG

Vizualizarea magazinului, sau limba aleasă de către cumpărător


Vă rugăm să aveți în vedere faptul că setările standard ale browserelor internet uzuale acceptă cookies. Vă puteți de asemenea seta browserul astfel încât să refuze toate sau anumite cookies sau să fiți întrebat înainte de recepționarea unui nou cookie. Cele mai multe browsere oferă instrucțiuni în acest sens la secțiunea ”Ajutor” din meniu. Tot acolo puteți afla și cum puteți șterge cookiesurile deja conținute.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că probabil nu puteți folosi toate funcțiile și serviciile site-urilor noastre internet atunci când nu acceptați niciun cookie sau nu le acceptați pe toate. Prin utilizarea site-ului nostru internet, sau prin obținerea, dacă este cazul, a consimțământului pe cale separată, vă declarați acordul de a fi folosite cookies și instrumentele mai sus menționate.

4. Măsurarea conversiei cu Facebook-Pixel

Cu acordul dumneavoastră, folosim, în cadrul site-ului propriu, “Facebook-Pixel” de la Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA (“Facebook”) (fost: Facebook Cookie for Opt-Out identification). Acesta este un cookie, adică un mic fișier text, care este depozitat pe calculatorul dumneavoastră, de unde poate fi apoi apelat. Cu ajutorul acestuia fot fi urmărite acțiunile utilizatorilor după ce aceștia au văzut sau dat clic pe un anunț publicitar Facebook. În acest mod, putem determina eficiența anunțurilor publicitare Facebook pentru scopuri statistice sau de cercetare de piață. Datele colectate în acest mod sunt anonime pentru noi, respectiv nu oferă niciun indiciu cu privire la identitatea utilizatorilor. Datele sunt însă memorate și prelucrate de Facebook, astfel încât este posibilă o corelație cu profilul de utilizator respectiv, iar Facebook poate folosi datele în propriile sale scopuri publicitare, în conformitate cu directiva Facebook cu privire la utilizarea datelor (https://www.facebook.com/about/privacy/). Puteți permite Facebook, precum și partenerilor său inserarea de anunțuri publicitare pe Facebook și în afara sa. În plus, pe calculatorul dumneavoastră poate fi memorat în acest scop un cookie. Prin utilizarea site-ului internet, vă exprimați acordul cu privire la folosirea pixelului pentru acțiunile vizitatorilor.

5. Sharing

Pe site-ul internet sunt integrate Share-Buttons ale rețelelor de socializare Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, SUA, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SUA, Pinterest, 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, SUA și WhatsApp Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, SUA. În plus, este integrat și un Share-Button pentru e-mailuri. Butoanele de share pot fi recunoscute după logoul respectiv.

Toate butoanele de share sunt instalate conform cu prevederile privitoare la protecția datelor. Abia atunci când apăsați pe respectivul "Share button" de pe acest site internet (și numai atunci), se realizează o legătură directă între browserul dumneavoastră și serverul operatorului respectivei rețele de socializare. Conform operatorilor rețelelor de socializare menționate mai sus, nu sunt colectate date cu caracter personal sau privitoare la companie de către rețele de socializare, decât dacă se activează butonul de „share” dacă sunteți autentificat în rețele de socializare. Aceste date, printre altele adresa IP, sunt colectate și prelucrate numai în cazul Membrilor logați. În măsura în care nu doriți o atribuire a vizitei pe site-ul nostru internet la contul dumneavoastră de utilizator al rețelei de socializare, vă rugăm să vă delogați de pe contul de utilizator al respectivei rețele de socializare.

Atragem atenția asupra faptului că în calitate de ofertant al site-ului internet, nu avem cunoștință de conținutul datelor transmise și nu primim informații despre utilizarea acestora de către rețelele de socializare. Informații mai detaliate cu privire la utilizarea datelor de către rețelele de socializare puteți găsi în declarațiile de protecție a datelor ale rețelelor de socializare amintite.

6. Utilizarea datelor

Utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei exclusiv în condițiile respectării prevederilor legale. Datele cu caracter personal și datele companiei pe care ni le puneți la dispoziție în cadrul activității de cumpărare în cadrul magazinului Online, sunt colectate și prelucrate de către noi exclusiv în cadrul îndeplinirii obligațiilor noastre contractuale față de dumneavoastră (art. 6, al. 1, lit b din GDPR). Dacă nu ne furnizați datele, nu vom putea încheia un contract cu dumneavoastră. În plus, folosim datele dumneavoastră dacă există o obligație legală (art. 6, al. 1, lit c din GDPR). Ma mult, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei numai în cazurile și în măsura în care vă exprimați consimțământul explicit (art. 6, al. 1, lit a din GDPR). Folosim datele dumneavoastră, de exemplu, în comunicarea cu dumneavoastră, pentru a vă putea verifica identitatea, pentru a vă prelucra solicitările și comenzile și pentru a vă pune la dispoziție serviciile noastre. În plus, folosim datele dumneavoastră pentru a determina pentru dumneavoastră retribuțiile ce vă revin ca urmare a posibilei participări la Cashback World Program, și a vi le atribui.

În cazul în care ne-ați acordat acceptul dumneavoastră separat în acest sens, folosim datele dumneavoastră și pentru a vă informa, de exemplu, despre oferte și promoții. Veti putea revoca acest consimțământ în orice moment, iar revocarea va face imposibilă prelucrarea pe viitor în acest sens.

Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei pe toată durata existenței unui raport de afaceri cu dumneavoastră și, dincolo de asta, daca există prevederi legale care instituie o durată de stocare mai mare, sau dacă avem nevoie de date în contextul unei proceduri oficiale.

7. Siguranța datelor și transmiterea acestora

Pentru protecția datelor dumneavoastră, folosim printre altele criptări la transferul de date (criptare SSL), firewalls, programe de apărare împotriva atacurilor hackerilor și alte măsuri de protecție conform stadiului actual al tehnicii. În cazul comunicării prin e-mail, putem asigura siguranța datelor numai conform stadiului actual al tehnicii.

Utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal are loc de către mWS myWorld Solutions AG, în calitate de partener contractual și în calitate de persoană răspunzătoare de prelucrarea datelor. Transmiterea/cedarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și ale datelor de companie poate avea loc însă către anumiți prestatori de servicii, cât și alte compaii în cadrul grupului myWorld.

Vă asigurăm de faptul că acești prestatori de servicii sunt selectați cu atenție, pentru a asigura o prelucrare a datelor legală și sigură. De asemenea, i-am obligat pe prestatorii de servicii să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei, numai în scopurile declarate și conform prevederilor normelor cu privire la protecția datelor aplicabile în România. Este exclusă o utilizarea a datelor de către acești prestatori de servicii care să depășească acest cadru.

În plus, transmitem mai departe datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei, în cadrul Grupului myWorld, în scopul gestionării comenzii pe care o plasați în magazinul Online, asigurându-ne că sunt luate măsurile de securitate adecvate. De asemenea, societățile din cadrul grupului myWorld sunt obligate să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei numai în scopurile declarate și conform prevederilor legislației protecției datelor cu caracter personal relevantă și aplicabilă în Austria și în Uniunea Europeană.

Grupul myWorld este companie internațională. Activitățile noastre de afaceri, structurile de management și infrastructura tehnică depășesc granițele naționale. În acest context, transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei, catre alte entități myWorld, în măsura în care acest lucru este necesar pentru a înregistra comenzile plasate. Transmiterea datelor dumneavoastră cu caracter personal în statele membre ale Spațiului Economic European, în Elveția sau în alte țări cu o legislație care oferă o protecție corespunzătoare a datelor nu necesită un alt consimțământ din partea dumneavoastră. În cazul în care însă trebuie să aibă loc un transfer al datelor dumneavoastră cu caracter personal sau al datelor companiei, în alt stat decât cele mai sus menționate, vă vom cere acordul în prealabil, vă vom informa și bineînțeles ne vom supune prevederilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, vă vom oferi suficiente garanții care să asigure respectarea drepturilor dumneavoastră.

Nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal și datele companiei către alte persoane, prestatorii de servicii și companii myWorld indicate mai sus, decât dacă avem acordul dumneavoastră, sau există o obligație legală în acest sens.

8. Drepturile pe care le aveți față de prelucrarea datelor cu caracter personal și informații de contact

Aveți dreptul de a obține informații despre datele cu caracter personal și datele companiei pe care le prelucrăm despre dumneavoastră și puteți solicita rectificarea lor, ștergerea sau restricționarea prelucrării. Aveți și dreptul de opoziție și dreptul la portabilitatea datelor (ceea ce înseamnă caă aveți dreptul să primiți datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat).

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal sau ale datelor companiei încalcă Regulamentul EU privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul de a adresa o plângere către Autoritatea de Supraveghere din Austria (www.dsb.gv.at) sau orice altă autoritate de supraveghere dintr-un stat membru UE.

Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site-ul nostru este bazată pe consimțământul dumneavoastră, aveți posibilitatea de a-l revoca în orice moment și fără indicarea de motive. Prin retragerea consimțământului, datele cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate. Vă rugăm sa ne informați în scris despre retragerea consimțământului (prin poștă, fax sau e-mail) la următoarea adresă:

mWS myWorld Solutions AG
Grazbachgasse 87-93
8010 Graz
Austria
Telefon: +43(0) 316 / 70 77 700
E-Mail: service@organic.plus