PRIVATLIVSPOLITIK INFORMATION I FORBINDELSE MED ART. 13, 14 GDPR

PRIVATLIVSPOLITIK
INFORMATION I FORBINDELSE MED ART. 13, 14 GDPR

Vi tager beskyttelsen af dine person- og virksomhedsoplysninger meget alvorlig, og vi tilstræber at tilrettelægge vores ydelser på sikker vis. Vi forpligter os til at overholde de lovmæssige krav. Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke data vi samler, hvordan og med hvilket formål og hvorledes vi beskytter dine data.

Indholdsfortegnelse

  1. Anvendelsesområde
  2. Hvilke data registreres
  3. Cookies og Web Tracking
  4. Konverteringsmåling med Facebook pixel
  5. Deling
  6. Brug af data
  7. Datasikkerhed og videregivelse af persondata
  8. Dine databeskyttelsesrettigheder og kontaktoplysninger


1. Anvendelsesområde

Denne privatlivspolitik gælder for hjemmesiden, der ligger på http://www.organic.plus. Du gøres opmærksom på, at denne hjemmeside indeholder henvisninger til andre hjemmesider, også i lande, hvor der gælder andre persondataretlige regler.

Ansvarlig i henhold til loven om data beskyttelse

mWS myWorld Solutions AG
Grazbachgasse 87-93
8010 Graz
Østrig
Telefon: +43(0) 316 / 70 77 700
E-Mail: service@organic.plus

Databeskyttelsesrådgiver:

Peter Oskar Miller
HXS GmbH
Millergasse 3
1060 Vienna, Austria
data.protection@myworld.com

Som led i videreudviklingen af vores hjemmeside, og for at forbedre vores ydelser, kan det ske, at det bliver nødvendigt at supplere indeværende privatlivspolitik. I det tilfælde modtager du forudgående information fra os, og vi vil indhente dit samtykke til disse eventuelle ændringer, hvis dette er nødvendigt.

2. Hvilke data registreres

Dine ”personoplysninger” og ”virksomhedsoplysninger” omfatter alle oplysninger om personlige eller saglige forhold, som vi har modtaget fra dig som led i din ordreafgivelse i Organic+ webshoppen., og som kan henføres til dit navn direkte eller indirekte. Dette omfatter dit medlemsnummer, fulde navn, dit/dine telefonnummer/telefonnumre, din e-mailadresse, landekode og leveringsadresse.

3. Cookies og Web Tracking

Vores hjemmesider anvender såkaldte cookies, som er små tekstfiler, der lagres på din computer, hvorfra de kan aktiveres igen. Cookies har det formål, at gøre det muligt for dig, at tilmelde dig vores tilbud, samt at personalisere vores hjemmeside for dig.

Du kan bruge en del af vores web-tilbud, uden at du har registreret dig, henholdsvis uden at have logget dig ind på vores hjemmeside. Også i det tilfælde registreres visse informationer automatisk for at samle statistik-oplysninger omkring brugen og effektiviteten af vores web-tilbud og for at tilpasse dette til vores brugere. Derfor indsamler vi oplysninger omkring din IP-adresse, tidspunkt og varighed for dit besøg, antallet af dine besøg, din brug af vores formularer, dine søgeindstillinger, dine indstillinger for visning, dine favoritter på vores hjemmeside. Hvor længe de forskellige cookies lagres på din computer, er forskellig fra cookie til cookie. Vi gør til største del brug af cookies, som slettes automatisk fra din computer, når du har afsluttet dit besøg på vores hjemmeside (såkaldte session-cookies). Vi protokollerer samtlige besøg på vores hjemmesider og registrerer, hvilke af de på vores hjemmeside liggende filer der hentes. De af os anvendte cookies tjener kun til vores information, og behandles af mWS myWorld Solutions AG, Grazbachgasse 87-93, 8010 Graz, Østrig.

Vi anvender JavaScript for at registrere dine aktiviteter på vores hjemmeside, for på denne måde at kunne tilpasse vores web-tilbud til vores brugere. Derfor indsamler vi oplysninger om typen af din browser, placeringen, tidspunkt og varighed for dit besøg, URL og betegnelsen af siden, samt den henvisende hjemmeside. Du har muligheden for at afvise denne behandling af data ved at deaktivere JavaScript direkte over din webbrowser.

Derudover anvender vi følgende tools:

Google Analytics

Dette er en Webanalysetool fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA, i det følgende ”Google”, for at registrere dine aktiviteter på vores hjemmeside, for at måle trafikken på vores hjemmesiden og hvilket indhold på vores side bliver brugt, herunder hvor ofte. Vurderingen af oplysningerne er anonym. Google Analytics cookies (gat_UA-102544931-1: Google Analytics Universal Tracking, _ga: Google Analytics Universal Tracking, __gid: Google Analytics Universal Tracking) – inkl. Google Analytics Rool Anonymous IP og data – bliver i reglen videregivet til en Google Server i USA og gemmes dér. Yderligere oplysninger herom kan du finde her https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=da. Google Analytics tilbyder muligheden for at deaktivere denne registrering med google analytics ved denne link på engelsk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Google AdWords

Google AdWords bruges til registreringen af hjemmesidebesøg til reklameformål (remarketing) på Google og på Display Network. Din browser gemmer ved hjemmesidebesøget cookies (IDE: Google AdWords Cookie), som gør det muligt, at genkende dig som bruger, når du besøger en hjemmeside, der er del af Googles reklamenetværk. På sådanne hjemmesider kan der på den baggrund annonceres med indhold, der relaterer sig til de tidligere af dig besøgte hjemmesider, såfremt disse anvender Googles Remarketing funktion. Du kan fravælge denne registrering igennem Google AdWords på http://www.google.com/settings/ads.

Conversion Tracking fra Google AdWords
Hermed udarbejder vi Conversion statistikker, som måler effektiviteten af vores online-reklamekampagner. Cookien for Conversion-Tracking (IDE: Google AdWords Cookie) sættes, hvis en bruger trykker på en af Google delte annonce. Ifølge Googles databeskyttelsesbestemmelser behandler Google ingen persondata eller virksomhedsdata. Hvis du ikke vil deltage i dette tracking, kan du undgå dette ved at deaktivere den pågældende Google Conversion-Trackings cookie i brugerindstillingerne i din internetbrowser.

Ud over de cookies, der indgår i de ovenfor beskrevne analyse værktøj, anvendes følgende cookies:

Cookie

Udbyder

Formål / funktion

 

 

 

form_key

mWS myWorld Solutions AG

Gemmer en tilfældigt genereret nøgle, som benyttes til at undgå falske anmodninger

mage-cache-sessid

mWS myWorld Solutions AG

Faciliterer caching af indhold på browseren, så siderne indlæses hurtigere

mage-cache-storage

mWS myWorld Solutions AG

Faciliterer caching af indhold på browseren, så siderne indlæses hurtigere

mage-cache-storage-section-invalidation

mWS myWorld Solutions AG

Faciliterer caching af indhold på browseren, så siderne indlæses hurtigere

mage-messages

mWS myWorld Solutions AG

Besked fra session

mage-translation-file-version

mWS myWorld Solutions AG

Faciliterer oversættelse af indhold til andre sprog

mage-translation-storage

mWS myWorld Solutions AG

Faciliterer oversættelse af indhold til andre sprog

product_data_stoarage

mWS myWorld Solutions AG

Produkt data

recently_compared_products

mWS myWorld Solutions AG

Sidst sammenlignede produkter af shopper

recently_compared_products_previous

mWS myWorld Solutions AG

Sidst sammenlignede produkter af shopper tidligere

recently_viewed_product

mWS myWorld Solutions AG

Sidst sete produkter af shopper

recently_viewed_product_previous

mWS myWorld Solutions AG

Sidst sete produkter af shopper tidligere

store

mWS myWorld Solutions AG

Butiksvisning eller sprog valgt af shopper


Bemærk, at de almindelige internetbrowsere i henhold til deres standardindstillinger typisk er sat til at acceptere cookies. Du kan indstille din browser til at afvise nærmere angivne cookies, eller du kan sætte indstillinger således, at du bliver spurgt, før du modtager nye cookies. Instruktionerne hertil kan du i de fleste browsere finde under ”hjælp” i browseren. Her kan du også finde informationer om, hvordan du kan slette allerede modtagne cookies.

Du gøres opmærksom på, at du muligvis ikke kan gøre brug af nogle af vores funktioner på hjemmesiden, hvis du vælger, ikke at acceptere brugen af cookies eller kun accepterer brugen af visse cookies.

Ved brugen af vores hjemmeside, eller om nødvendigt, med separat opnået samtykke, giver du dit samtykke til, at de ovenfor nævnte cookies må bruges.

4. Konverteringsmåling med Facebook pixel

Med dit samtykke anvender vi på vores hjemmesider den såkaldte „Facebook-Pixel“ af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”) (fr: Facebook Cookie for Opt-Out identification). Dette er en cookie, dvs. en lille tekstfil, der lagres på din computer, hvorfra de kan aktiveres igen. Ved hjælp af denne cookie kan brugerens adfærd spores, efter denne har set eller åbnet en Facebook-reklameannonce. Herigennem er det muligt for os at registrere Facebook-reklameannoncernes effektivitet til statistiske og markedsforskningsmæssige formål. De på denne måde registrerede data er anonyme for os, og kan således ikke bruges til at identificere brugeren. Dog bliver dataene gemt og behandlet af Facebook, på en måde, der muliggør en identifikation af den pågældende brugerprofil, og Facebook kan bruge dataene til egne reklameformål i overensstemmelse med Facebooks databeskyttelsesregler (https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan give Facebook og dennes partnere muligheden for reklameannoncer i og udenfor Facebook. For dette formål kan der derudover lagres en cookie på din computer. Ved benyttelsen af vores hjemmeside erklærer du dig indforstået med anvendelsen af besøgsaktivitets-pixels.

5. Deling

Vores hjemmeside indeholder integrerede Share-buttons fra de sociale netværk Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Derudover indeholder vores hjemmeside en integreret Share-button til e-mails. De enkelte Share-buttons kan kendes på deres logo.

Samtlige Share-buttons er indrettet i overensstemmelse med persondataretten. Først når du trykker på den pågældende Share-button på vores hjemmeside (og også kun i dette tilfælde) oprettes der en direkte forbindelse imellem din browser og serveren af udbyderen af det pågældende sociale netværk. Ifølge udbyderne der ovenfor nævnte sociale netværk bliver ingen person- eller virksomhedsdata registreret i det pågældende sociale netværk, medmindre Share-button anvendes, hvis du ikke er logget ind på de sociale netværk. Kun ved medlemmer, der er logget ind, bliver sådanne data, herunder også din IP-adresse registreret og behandlet. Såfremt du ikke ønsker, at dit besøg på vores hjemmeside skal kunne knyttes til et af de pågældende sociale netværk, skal du logge dig ud af din brugerkonto på det pågældende sociale netværk. Vi gør dig i den forbindelse opmærksom på, at vi som udbyder af vores hjemmeside ikke opnår kendskab til de data, der videregives til de pågældende sociale netværk, samt hvorledes dataene anvendes af de sociale netværk. Informationer herom kan du derfor finde i privatlivspolitikkerne af de ovenfor nævnte sociale netværk.

6. Brug af data

Vi anvender udelukkende dine person- og virksomhedsdata indenfor lovgivningens rammer. Vi behandler de person- og virksomhedsdata, som du stiller til rådighed for os gennem dine købsaktiviteter i webshoppen, bliver indsamlet og behandlet udelukkende indenfor vores kontraktlige forpligtelser (Art. 6 stk. 1 litra b GDPR). Medmindre du stiller disse data til rådighed, kan vi ikke indgå en kontrakt med dig. Derudover anvender vi dine data, hvis der er en juridisk forpligtelse (Art. 6 stk.1 litra c GDPR). Derudover anvender vi kun dine personlige eller virksomhedsrelaterede data i de tilfælde og i det omfang du giver os dit specifikke samtykke (Art. 6 stk. 1 litra a GDPR).

Vi bruger dine data til at kommunikere med dig, til at verificere din identitet, til at behandle dine forespørgsler og dine bestillinger og for at kunne stille vore services til rådighed. Endvidere anvender vi dine data til at beregne og overføre medlemsfordele til dig, som du optjener i forbindelse med din mulige deltagelse i Cashback World fordelsprogrammet.

Hvis du har givet os dit særskilte samtykke, anvender vi også dine data, inden for rammerne af det givne samtykke, til at informere dig om tilbud og kampagner. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med fremtidig virkning, hvormed behandling af data ikke er muligt.

Vi gemmer dine person- og virksomhedsdata, så længe der forefindes et forretningsforhold med dig, og længere hvis der er lovligt standardiserede Opbevaringsperioder, eller hvis vi har behov for dataene i forbindelse med offentlig myndighedsudøvelse.

7. Datasikkerhed og videregivelse af persondata

For at beskytte dine data gør vi brug af krypteringer i forbindelse med dataoverdragelser (SSL-kryptering), Firewalls, programmer til afværgelse af hackerangreb, samt yderligere til enhver tid aktuelle sikkerhedsforanstaltninger. Ved kommunikation via e-mail kan vi alene sikre dine persondata efter den aktuelle stand af teknikken.

Dine person- og virksomhedsdata håndteres af mWS myWorld Solutions AG, som kontraktlig partner, og som den ansvarlig enhed til behandling af dine data. Dine person- og virksomhedsdata kan videregives til andre serviceudbydere, samt til øvrige koncernselskaber i myWorld.

Vi tilsikrer, at vi har valgt disse tjenesteudbydere forsvarligt, for at sikre en lovlig og sikker databehandling. Derudover har vi forpligtet tjenesteudbyderne til udelukkende at behandle dine person- og virksomhedsdata inden for de af os angivne formål og efter vores instruks.

Tjenesteudbyderne er forpligtet til at overholde bestemmelserne i henhold til den danske persondataretlige lovgivning og EU persondataret.

En videregåede anvendelse af data ved disse serviceudbydere er udelukket. Derudover videregiver vi dine person- og virksomhedsdata inden for myWorld koncernen, såfremt dette er nødvendigt for at kunne beregne og fakturere din ordre i webshoppen. En sådan videregivelse sker under overholdelse af de nødvendige sikkerhedsmæssige tiltag for datasikkerhed. Selskaberne i myWorld koncernen er forpligtet til at overholde bestemmelserne i henhold til den danske og EU persondataret og til kun at behandle person- og virksomhedsdata indenfor rammerne af det formål, til hvilken de er videregivet.

myWorld er en koncern med international virksomhed. Vores virksomhed, managementstrukturer og vores tekniske infrastruktur overskrider landegrænser. Vi kan derfor også videregive dine person- og virksomhedsdata til andre myWorld virksomheder i udlandet, såfremt dette er nødvendigt for at kunne registrere køb. En videregivelse af dine person- eller virksomhedsdata til EU-medlemsstater, EØS medlemsstater, Schweiz og til andre lande, som ifølge persondataforordningen anses som sikre tredjelande kan ske uden forudgående særskilt samtykke. Såfremt person- og virksomheds data skal videregives i andre lande end de førnævnte, vil vi informere dig og overholde gældende databeskyttelsesbestemmelser, give dig passende garantier og sikre håndhævelsen af dine rettigheder og retsmidler. Vi videregiver ikke dine person- og virksomhedsdata til andre end de før nævnte serviceudbydere og myWorld-selskaber, medmindre du har givet samtykke hertil, eller der forefindes en juridisk forpligtelse til dette.

8. Dine databeskyttelsesrettigheder og kontaktoplysninger

Du har ret til at få oplysninger om de person- eller virksomhedsdata, som vi har indsamlet om dig, og kan anmode om korrektion, sletning eller begrænsning af databehandling. Du har også ret til indsigelse og retten til dataoverførbarhed (Hvilket betyder, at du har ret til at modtage dataene i et struktureret, normalt og maskinlæsbart format).

Hvis du mener, at behandlingen af dine person- eller virksomhedsdata overtræder EU's generelle databeskyttelsesforordning, har du ret til at indgive en klage til datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk) eller en tilsynsmyndighed i en anden EU-medlemsstat.

Brugen af dine persondata på denne hjemmeside er baseret på dit samtykke, du kan til enhver tid, og uden grund, tilbagekalde dit samtykke til brug af dine person- og virksomhedsdata på vores hjemmeside med fremtidig virkning. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, er enhver videre behandling af dine personoplysninger ikke tilladt. Du kan tilbagekalde dit samtykke skriftligt (ved brev, fax eller e-mail) til følgende adresse:

mWS myWorld Solutions AG
Grazbachgasse 87-93
8010 Graz
Østrig
Telefon: +43(0) 316 / 70 77 700
E-Mail: service@organic.plus